Recenzie

Tipy- nahá na pláži

1. srpna 2016 v 20:48 | DIYLenka
Ahojte, dnešným dňom nám bohužiaľ oficiálne odštartoval druhý mesiac prázdnin. Napriek tomu nám ostáva dostatok času ísť sa niekam slniť. Mnohé z nás uprednosťnujú k vode nelíčiť sa, iné zase majú svoju vodeodolnú rutinu.. My si však dnes ukážeme 3 produkty, s ktorými môžete zažiariť aj napriek tomu že vám makeup pri vode príjde zbytočný.


Nechty sú ozdobami našich rúk a práve v lete si môžeme dopriať tú najlepšiu starostlivosť o ne. Na trh vyšlo množstvo produktov, ktoré zaručújú gélový vzhľad nechtov bez použitia UV lampy. Najviac preslávené sú laky od SH ale ich cena mi príde zbytočne prehnaná. Ja som si objednala z internetu laky od značky Rimmel London , ktorá vyšla s lakmi Super gel. Cez eshop, ktorý nakupujem kozmetika výjde vždy o čosi lacnejšie. Takže ak hľadáte lacnejšiu alternatívu zabudnite na drogérie.
Laky sú väčšie než tie klasické, ktoré majú len 8 ml. Tieto gélové krásky ich majú až 12ml a tým sa znova dostávajú o level vyššie. Stačia dve vrstvy farebného laku naň naniesť vrchný gél-lak a manikúra, ktorá vydrží viac ako týždeň bez porušenia je na svete.
Ja som si do tej mojej pridala ešte drobné kamienky pre ešte oslnivejší efekt.



Vône stvorené na leto

16. července 2016 v 20:58 | DIYLenka
S letom nám prichádzajú horúce dni a s nimi bohužiaľ aj nepríjemné potenie. Nie je nič horšie ako v týchto dňoch cestovať hromadnou dopravou, teda je keď ani vy nevoniate ako záhrada plná kvetín. Preto som sa na toto obdobie vyzbrojila rovno paticou telových sprejov od značky Avon. Vyberala som ich bez testovania a musím povedať že okrem jedného som sa celkom trafila do prijemných vôní. Každá jedna zodpovedá svôjmu názvu a krátkemu popisu.
Nie všetky sú z rovnakej edície no každé balenie obsahuje 100 ml produktu. V rámci balenia je aj plne funkčný rozprašovač ,vďaka ktorému nehrozia na oblečení žiadne mokré škvrny na ktoré treba čakať kým zaschnú. A nebodaj sa strachovať či po nich neostanú na látke fľaky tak ako to zvykne bývať u iných.


Posnažím sa vám priblížiť vône troch z piatich a ako prvú vám predstavím svoju najobľubenejší vôňu z kolekcie natural a to konkretné Vanilka a santálové drevo. Táto vôňa mi príde, že mi najviac lichotí. Nie je príliš silená no rozhodne ju cítiť. Opísala by som ju ako omamné, sladké pokušenie, ktoré sa rozpije po pokožke.


Elegantný komfort

4. července 2016 v 18:29 | DIYLenka
Ahojte, pred nedávnom som mala pocit že sa ma moja obľúbená podprsenka snaží kosticou zabiť. Povedala som si teda že by mi nebol na zvyš nový komplet (podprsenka+ nohavičky) v rovnakej farbe. Po predošlých nepríjemných skúsenostiach s kosticami som sa rozhodla pre podprsenku bez kostíc od značky Lormar (konkrétne model Desiderio). Aj napriek tomu že mám prsia skôr po otcovi nie som zástanca push-up podprseniek, pretože po rozopnutí sa všetko krásne stratí a neostane nič viac ako sklamanie.

Táto oriešková kráska však ma len prirodzenú, rovnomernú výstuž po spodnom okraji (žiadne neprirodzené balóniky). Vďaka svojmu vykrojenému tvaru je vhodná do vrškou s hlbším výstrihom. Nevadí ani pri vykonávaní fyzickej aktivity, pretože prsia udrží pekne pokope.

Dotyk ruží

12. června 2016 v 15:49 | DIYLenka
Ahojte, pred nedávnom sa tu objavil článok, v ktorom som ukazovala svoj wishlist. Možno že si ešte niekto spomína na to že som spomínala aj parfémy. Konkrétne to že potrebujem nejakú špeciálnu vôňu na leto, ktorá nebude príliš korenistá a výrazná. Práve takú som si objednala od značky Frais Monde. Táto talianska, kozmetická značka bola založená lekárom takže hlavný dôraz pri výrobe kladie na používanie prírodných ingrediencií.
Ide o parfém, ktorý má 30 mililitrov sladkastej vône. Cítiť z neho jemnosť,ženskosť a nežnosť v jednom slove rozkošnosť. Výdrž by som povedala tak na pol dňa. Buď si na ňu tak zvyknem alebo časom sa mierne stratí. Naopak zase stačí 2-4 streky na miesta kde vám pulzuje krv (zápästia, krk). Takže nie je potrebné sa v ňom doslova vykúpať.

Samozrejmosť každej ženy

12. června 2016 v 10:52 | DIYLenka
Každá žena by mala vlastniť aspoň jedny hodinky, ktoré dokážu hravo dotvoriť jej bežný, denný outfit. Stálou klasikou sú kovové hodinky v striebornej/zlatej/bronzovej farbe. Ale čo tak staviť na viac originality a pohrať sa so vzormi a detailami. Dnes vám predstavím hodinky, ktoré som si objednala z eshopu postovnezdarma.cz.

Tieto hodinky majú biely koženkový remienok na zapínanie s detailami v zlatej farbe. Ciferník neobsahuje čísla, ale len štyri hlavné body. Veľmi sa mi páči dominantné kvetinové pozadie. Ľahko sa kombinujú v ležérnom ale aj v športovom štýle. Myslím že práve tieto hodinky sa predávajú v 8 variantách kedy sa mení farba remienku aj samotný vzor v strede ciferníka. Objednala som ich za skutočne smiešnu sumu a to niečo okolo 5€. Celkovo by som zhodnotila produkt ako jeden z tých, kt. neuškodí vašej peňaženke a práve naopak podporí váš svojský štýl.

Autumn favorites/Lipstick

7. listopadu 2015 v 15:19 | DIYLenka
Zdravím, jeseň je už skoro v polovici no a ja som si pre Vás pripravila článok v ktorom Vám ukážem svojich jesenných obľúbencov. Pôjde zatial len o kozmetiku ktorá bude rozdelená do troch článkov. Práve tento dnešný bude o mojich obľúbených produktoch na pery. Keby sa ma niekto ešte minulý rok spýtal na to či nosím tmavé rúže tak by som ho s istotou vysmiala. No teraz je opak pravdou.
Už bez ďalšieho zbytočného obkecávania sa môžeme vrhnúť na to.

Takže vybrala som si svoje tri najobľúbenejšie rúže ktoré som za posledné obdobie najviac nosila a dnes vám k nim niečo málo napíšem.


Ako úplne prvé začnem s mojou absolútnou klasikou ktorú nosím skoro stále. Ide o rúž od značky Makeup Revolution London v telovom odtieni, presnejšie v odtieni Nude. Určite množstvo z vás počulo o tejto značke alebo dokonca od nej niečo vlastní. Ide vlastne o londýnsku kozmetickú značku ktorá prišla na trh s rozmanitou ponukou kozmetiky za veľmi priaznivé ceny. Preslávili sa hlavne svojimi paletkami očných tieňov no taktiež poskytujú rúže,pudre,štetce a mnohé iné.

Tento odtieň je najviac vhodný na denné nosenie. Pery dokáže zahaliť do jemného povlaku vďaka ktorému vyzerajú plnšie.Odtieň Nude je bez akýh koľvek trblietok iba má svôj špecifický lesk. Pery nelepí a po nanesení na nich vydrží tak 1-2 hodiny potom ho treba upraviť. Zvyknem si z neho spraviť aj matnú variantu teda po jeho nanesení naň dám špičkami prstov púder. Vytvorí to veľmi luxusný efekt.
Jeho cena a aj cena všetkých ostatných ponúkaných odtieňov je 1,90€ čo ja skutočne smiešna cena. Ostatné odtiene však posúdiť neviem no s týmto som maximálne spokojná.

Ako k druhému prejdem k tej najkrajšej tmavej farbe akú som kedy na perách mala a cítila sa v nej pohodlne.
Hovorím o zmatňujúcom rúži od značky Rimmel London, ide o odtieň ktorý je už všetkých známy a to preslávená 107.

Tento nádherne vínovo fialový odtieň z kolekcie známej topmodelky Kate Moss, dokáže každým perám dodať sofistikovaný vzhľad. Svojím matným a dlhotrvajúcim efektom si moje srdce absolútne získala, čo ma skutočne ale prekvapilo je že napriek tak vysokej pigmentácii a matnému efektu pery skoro vôbec nevysušuje. Je to vďaka obsahu ricinóveho oleja, ktorý lieči popraskané pery. Jej konzistencia je tuhšia krémová, pre vykúzlenie maximálne tmavých pier jedna vrstva nepostačí tá zvládne len zamatovú červenú. Čo sa týka výdrže, tak vydrží okolo 8+hodín s tým že som s ňou jedla aj pila.
Cena každého jedného odtieňa sa pohybuje okolo 3,10€ čo oproti kvalite je smiešna cena.
Za mňa je toto odtieň ktorý by mala vlastniť každá jedna žena.

Kozmetické trio- parfemy-elnino.sk

1. listopadu 2015 v 15:40 | DIYLenka
Ahojte, dnes vám ukážem moju mini objednávku z eshopu www.parfemy-elnino.sk. Najprv by som začala s niečím o tomto eshope. Ide o internetovú parfumériu, ktorá ponúka výber parfémov a kozmetiky až vo viac ako 1500 kategóriách. Všetok sortiment je na sklade, a čo bude pre mnohých veľké plus je možnosť objednávky bez zbytočnej registrácie.
Teraz môžeme prejsť na to čo som si objednala.
Vybrala som si rúž od Rimmel London z červenej kolekcie od Kate Moss, svetlo zelený lak značky Sally Hansen a duo očných tieňov od Maybelline NY.


Ako prvým by som začala nádherným vínovým rúžom od Rimmelu. Predáva sa v 10. odtieňoch ktorá ladia do škály červenej. Ja som si objednala odtieň 107 ktorý je tmavo fialovo-červený, matný bez akéhokoľvek odlesku. Jeho pigmentácia je perfektná ale vďaka tomu dosť vysušuje, teda podeň treba pery dostatočne hydratovať. Výdrž je ohromujúca, skutočne dá 5+ hodín no potom sa začne strácať z vnutornej strany pier.
Celkové hodnotenie: 9,5/10 b, pol boda za to vysušovanie inak môžem tento rúž zaradiť medzi najlepšie ktoré vlastním.

To VS. To #pery

17. října 2015 v 18:49 | DIYLenka
Ahojte, po dlhom čase prispievam ďalším článok zo série to vs. to . Dnes pôjde o veľmi preslávené produkty na pery, konkrétne o eos balzame a baby lips od maybelline. Príde mi že to celé šialenstvo kedy malo každé dievča potrebu robiť si fotky týchto balzamov na svoj instagram/tumblr/weheartit už pominulo. Oba produkty vlastním už dlhšiu dobu teda sa môžem k nim s odstupom času objektívne vyjadriť.


Najskôr by som začala tým čo je spoločnosť EOS (Evolution of smooth) zač. Bola založená už v roku 2006 v New yorku. Predávajú výrobky ktoré sú zamerané na starostlivosť o pleť- telové mlieka, krémy na ruky/na holenie ale predovšetkým sa po celom svete preslávili balzamami. Mali by obsahovať bambucké maslo, jojobový olej a taktiež vitamíny C a E. Kozmetika EOS netestuje svoje produkty na zvieratách a obsahuje starostlivo vybrané prírodné ingrediencie.
Sľubované účinky- zjemnenie a ošetrenie pier, dodáva perám hlbokú hydratáciu, posilňuje ochranu pier, osviežuje pery, má rýchle a jednoduché použitie, predchádza popraskaným perám a dodáva im pružnosť, prirodzenú hebkosť a príťažlivosť.

EOS balzamy

4. října 2014 v 20:17 | DIYLenka
Zdravím . Určite každý z Vás pozná tieto produkty,ide asi o najznámejšie a najviac spomínané balzamy na pery ak teda nerátame BabyLips od MNY. Eos balzamy by mali byť 95% organické a 100% prírodné ,pery by mali zjemniť a hydratovať . Ja vlastním jeden balzam zo stránky Eosbalm.cz a nemôžem povedať že by nehydratoval alebo že by mal krátku výdrž lebo by som klamala .Pery fakt krásne hydratuje a veľmi sa mi páči jeho krásna vôňa a dokonca aj príchuť .Ale možno niekomu kto očakáva fakt zázraky sa bude zdať príliš obyčajný.


Mám príchuť Summer fruit ktorú zoženiete TU.
Eos nevyrába len tieto klasické vajíčka (ktoré sú veľmi vhodné na cestovanie) ale aj krémy a iné.

Recenzia -Cien rúže na pery

20. září 2014 v 21:28 | DIYLenka
Ahojte , ako už všetci asi viete Lidl reťazce majú svoju vlastnú kozmetickú značku a po novom predávajú aj dekoratívnu kozmetiku. Povedala som si že prečo nevyskúšať niečo nové a v stojane som sa trošku prehrabala a vytiahla si od tiaľ dva na prvý pohľad skvelé odtiene .

Ako môžete vidieť už na úvodnej fotke vybrala som si jeden broskyňový a druhý krásne fialový rúž ,kedže tam nikde neboli testery ani nič podobné musela som sa riadiť len farbou ktorá bola vidieť cez obal a tónom pod odtieňom .

Sada 12 štetcov z postovnezdarma.cz

8. září 2014 v 15:26 | DIYLenka
Ahojte ,ak si ešte niekto z Vás pamätá na môj posledný wishlist tak už asi viete že som v ňom spomínala že by som si rada zaobstarala nejakú sadu štetcov . Tak som blúdila po internete s predstavou že na prvú sadu nechcem nič prehnane drahé ale kvalitné. Presne na takéto štetce som natrafila na stránke www.postovnezdarma.cz , kde majú širokú ponuku výrobkov v najrôznejších kategóriach. Dobu dodania na tovar maju max 25 dní od potvrdenia objednávky čo trošku trvá ale oplatí sa počkať si .Štetce mám doma 3 týždne a myslím si že som ich za tak krátku dobu stihla dosť vyskúšať na to aby som ich objektívne zrecenzovala . Ja sama som nechcela robiť len prvý dojem po otvorení a myslím že toto je lepšia voľba.


Štetce prišli v takejto oranžovej obálke a prvé čo mi po otvorení vadilo bola taká tá typická čínska "vôňa",ktorá ale na druhý deň už cítiť skoro vôbec nebola a to ma potešilo .

Big review - essence cosmetics part 2/2

23. srpna 2014 v 12:31 | DIYLenka
Zdravím , už dlhšie mám nafotené fotky na tento článok ale buď som nemala čas to nejako spracovať alebo náladu .. Predchádzajuci článok si môžete pozrieť TU.Zase to bude iba krátky prehľad ich kozmetiky :)

Ako prvé by som mohla začať s týmto ružom , ktorý mi síce absolutne nepristane o.O Ale teraz o inom . Essence tvrdí - pôvabné pery: výrazné a jemné odtiene garantujú úžasnú záplavu farieb na tvojich perách. balenie v presnom odtieni rúžu určite zjednoduchší výber tvojho najobľúbenejšieho.
Môj názor- Rúž som si kupovala skôr než ten v predošlom článku , a povedala by som že je o dosť horší než tento. Je to skôr ako farebný balzam nie ako rúž . 2,19€
-Balenie
-Pigmentácia
+Cena

Recenzia - www.bizu-online.cz

14. srpna 2014 v 21:53 | DIYLenka
Ahojte , dnes mi prišiel domov balíček od jedneho českeho eshopu s ktorým som spolupracovala .
Na spolupráci sme sa dohadovali cez ich Facebookovú stránku (kliknutie na text Vás automaticky presmeruje), a s komunikáciou a prístupom ku mne som bola vážne milo prekvapená . Ponúkli mi že si môžem vybrať nejaké produkty z ich eshopu
tak po dlhšom prezeraní a rozhodavaní som sa nakoniec rozhodla pre tieto dve vecičky.

Recenzia-Essence eyeshadow 06 metropolitan

21. února 2014 v 17:35 | DIYLenka
Pred nedávnom som sa dokopala kúpiť si v drogérii nejaký mono tieň , dlhšie som premýšľala že ktoré vyskúšam prvé a tak som sa pozrela na essence stránku a videla som že majú úžasné odtieňe tak som si povedala že vyskúšam práve tieto .
Balenie je celkom praktické a hlavne pevné ,občas ho mám problém aj otvoriť kedže mám nechty .
V balení je ich 2,5 gramu čo je celkom primeraná gramáž k takému obalu.

Na prvej fotke môžete vidieť že na vrchu je iba taká vrstva trblietok ale potom je to iba čistý matný tieň .

Recenzia- Miss sporty lipstick 059

26. prosince 2013 v 19:53 | DIYLenka
Zdravím .
Keď som bola nakupovať vianočné darčeky spravila som si tiež radosť a kúpila som niečo aj sebe .
A to práve červený rúž od miss sporty , na bežné nosenie to pre mňa síce nieje ale na nejakú príležitosť prečo nie ? Ale tento rúž ma veľmi príjemne prekvapil .

Recenzia - Colortrend juicy raspberry

8. července 2013 v 11:29 | DIYLenka
Zdravím . Pred nedávnom som si objednala z katalógu Avon tento balzam na pery s príchuťou malín .
V avone ho mali za skvelú cenu tak prečo si ho neobjednať . Na výber bolo s troch príchutí Maliny,pomaranč , citrón . Myslela som si že ak budu farbiť tak to nebude vyzerať dobre keby som mala žlté pery , tak som siahla po tejto malinovej kráske .

Som s ním spokojná hlavne kvôli vôni je vážne taká sladká ale nie tažká skôr taká vhodná na leto . A ako som už spomínala bol za skvelú cenu 1,50 € , na perách nefarbí takže som si kľudne mohla vziať aj ten pomarančový alebo citrónový :) Vo fáze schnutia nelepí , mala som balzam ktorý keď zasychal tak lepil pery ale v tomto prípade to nehrozí . A tá "tyčinka" je od spodu až po vrch takže ten balzam je vážne plný . U mňa nieje nič čo by som tomuto balzamu vytkla.
Takže ak budete mať možnosť tak si ho určite objednajte oplatí sa to.
10/10 bodov :)

Recenzia - Špirála Avon Super extend EXTREME mascara

3. března 2013 v 10:44 | DIYLenka
Ahojte dnes znova recenzia a tento krát kladná .
Chcela by som vám v tomto článku predstaviť Špirálu ktorú som si objednala pred vianocami s Avonu a vtedy som k nej dostala ako darček jeden vážne dobrý odličovač na oči .

"obal " vyzerá takto
 
 

Reklama