Recenzia -Cien rúže na pery

20. září 2014 v 21:28 | DIYLenka |  Recenzie
Ahojte , ako už všetci asi viete Lidl reťazce majú svoju vlastnú kozmetickú značku a po novom predávajú aj dekoratívnu kozmetiku. Povedala som si že prečo nevyskúšať niečo nové a v stojane som sa trošku prehrabala a vytiahla si od tiaľ dva na prvý pohľad skvelé odtiene .

Ako môžete vidieť už na úvodnej fotke vybrala som si jeden broskyňový a druhý krásne fialový rúž ,kedže tam nikde neboli testery ani nič podobné musela som sa riadiť len farbou ktorá bola vidieť cez obal a tónom pod odtieňom .


Odtieň 2 - Myslela som si že to bude krásna nude ,bez nejakého podtónu či shimeru . Opak bol pravdou a rúž obsahuje zlatý shimer až skoro zlaté šupinky . Na moje počudovanie to na perách nevyzerá až tak zle aj keď perleťové produkty nie su moja šálka čaju ...
+ Cena 1,50€
+Výdrž 4/10
+ Pigmentácia 5/10

Odtieň 11-Dlho som chcela niečo fialové na pery či už liptint alebo ruž . Takže keď som ho uvidela tak som vedela že aspoň uvidím či s tým na perách nebudem vyzerať ako mrtvola .. Pigmentácia je skôr ako farebný balzam ktorý sa nedá vrstvyť nič tmavé to bohužiaľ nieje :/.
Výdrž má ale skvelú pretože sa akoby vpije do pier ,a potom už je s ním aj problém ho odlíčiť .
Cena 1,50€
Výdrž 8/10
Pigmentácia 6/10

Táto značka neponúka len ruže ale aj očné tiene,laky na nechty ,špirály..

A tak máte nejakú skúsenosť s touto značkou ? Ak áno aký produkt ste si kúpili ?



 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Bol/a si tu ??

Klik :) !

Komentáře

1 Little Black Girl Little Black Girl | E-mail | Web | 20. září 2014 v 21:48 | Reagovat

Ako som Ti už písala, mala som tú skúsenosť kúpiť si od tejto značky špirálu, siahla som po špirále, pretože stále skúšam nové špirály a neviem nájsť práve tú najlepšiu, aj keď jednu mám už dlhú dobu, už vlastne druhú, ktorá mi fakt super sadne, ale nikdy nevieš, na čo narazíš a možno to bude ešte lepšie a tak ako som hladala, tak som si zobrala teda špirálu, kartáčik mala na prvý pohľad dosť dobrý, taký objemový a dosť veľký, práve také mne vyhovujú. Doma som ale zažila úplne sklamanie, špirála strašne chemicky páchla, naniesla som ju na mihalnice a nebolo to ani vidno, žiadná farba, žiadná vrstva, mihalnice zostali tak ako boli doteraz, skúšala som ju vrstviť, ale nič, sklamala ma táto značka a povedala som si, že už do nej viac nepôjdem, ale keď vidím túto recenziu na rúže, tak mám chuť po jednom rúži ešte siahnúť, uvidíme. Ale za mňa a špirálu od Cien prst dolu a dosť veľké sklamanie.

2 Ninuš Ninuš | 20. září 2014 v 21:49 | Reagovat

Síce rúže nenosím, ale na tebe sa mi neskutočne páčia poklad :)

3 Nika Nika | 20. září 2014 v 22:05 | Reagovat

odtiene si si vybrala krásne :) a ešte nemám žiadny produkt od tejto značky, aj by som si chcela kúpiť dáky produkt ale už som to dlho nevidela v Lidli :D

4 Luci Luci | E-mail | Web | 21. září 2014 v 7:58 | Reagovat

pěkné odstíny :)) s touto značkou zkušenosti nemám, ale možná se po nich podívám :) rtěnky mám opravdu ráda :3

5 Pauline Sparrow Pauline Sparrow | E-mail | Web | 21. září 2014 v 9:40 | Reagovat

Škoda, že ten fialový odstín není tmavý no. Jinak si myslím, že by to vypadalo pěkně... Nikdy jsem tuhle značku nezkoušela a ani mě to neláká. Jinak je to jako článek dobrá recenze:).

6 S-hejvi S-hejvi | Web | 21. září 2014 v 11:53 | Reagovat

Ty odstíny vypadají opravdu moc krásně!:)

7 Michaela Michaela | Web | 21. září 2014 v 12:26 | Reagovat

No, tak všeobecně Lidl má moc kvalitní věci za nízké ceny. Dřív jsem tenhle obchod nemusela, ale teď ho miluji čím dál víc. Nedávno jsme tam byli s našima a zahlídla jsem tam sešity v tvrdé vazbě, tak jsem nakoukla blíž a zůstala jsem jenom stát. Sešit A5, tvrdé desky - 12,90 Kč a A4, tvrdé desky - 19,90 Kč. Když jsem si vzpoměla, jak jsem si u nás v papírnictví kupovala asi do 4. třídy sešit v tvrdé vazbě (čtenářský deník) asi za 70 Kč, myslela jsem, že si tam omlátím hlavu o zeď. :D -_-
No a k rtěnkám. Nejsem moc na tmavé růžové odstíny. Buď nosím opravdu světlé odstíny nebo červenou. :D Takže  ta světlá rtěnka se mi líbí mnohem víc. :)

8 Julča Julča | Web | 21. září 2014 v 13:38 | Reagovat

Ten broskový odstín se mi velmi líbí a vypadá doopravdy dobře :)

9 *Shock *Shock | Web | 21. září 2014 v 15:13 | Reagovat

Mám přesně tuhle rtěnku, akorát červenou odstín.5 Spicy red.
Jsem s ní spokojená, je krásně červeno-růžovoučká, vydrží a stála mě jen 18kč,- ( ve slevě :D ) a jsem s ní dost spokojená..:)

- pěkná recenze :)

10 steel32 steel32 | Web | 22. září 2014 v 21:35 | Reagovat

ty barvy jsou hezký :)

11 Melissa Melissa | Web | 23. září 2014 v 13:33 | Reagovat

Tuto značku rozhodně nepoužívám,ale vybrala sis pěkné odstíny.

12 Nelly Cadlenson Nelly Cadlenson | Web | 23. září 2014 v 14:45 | Reagovat

ta tmavší se mi víc líbí .

13 Charlotte Charlotte | Web | 24. září 2014 v 15:57 | Reagovat

dělá to hezkou barvu :3 ale já naštěstí nic na rty nepoužívám.. :D:)

14 Denise Libertas Denise Libertas | Web | 25. září 2014 v 18:10 | Reagovat

mě se moc líbí :) jen škoda že nejsem rtěnkový typ, nesedí mi to :( :D

15 AC♥ AC♥ | Web | 27. září 2014 v 13:55 | Reagovat

ty barvy jsou krasne  =)

16 Simona Vixen Simona Vixen | Web | 30. září 2014 v 17:40 | Reagovat

Neviem, ja akosi dôveru voči dekoratívke od cien nemám, skôr telovú kozmetiku mám od nich rada :) ale pekná recenzia :)

17 Baška Baška | Web | 5. října 2014 v 9:23 | Reagovat

Ja som si v Lidli taktiež kúpil rúž a aj špirálu.A s ani jednou vecou  som nebola spokojná.Rúž, ružovej farby, bol strašne, skoro až prehnane perleťový.Ja som chcela matný :D ale nevadí, rúž zapadne prachom :D A obávam sa, že aj špirála.Zhodnotila by som to tak, že aká cena, taká kvalita :D

18 CrazyJull CrazyJull | Web | 19. října 2014 v 13:55 | Reagovat

Vypadají dobře. :) Hlavně ten druhý.
-CrazyJull

19 Fecková Fecková | E-mail | 9. června 2016 v 12:39 | Reagovat

Dobrý deň!
Asi pred rokom som si kúpila v lidli rúž na pery cien č.11. Keďže mi vyhovuje jeho farba, mala by som oň záujem. Nemôžem ho nikde kúpiť. Neviete mi poradiť, ako sa k nemu dostať?
Ďakujem

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama