Big review - essence cosmetics part 1/2

26. července 2014 v 21:55 | DIYLenka |  krása
Na ask.fm som sa stretla s otázkou na môj názor na kozmetiku značky essence. No tak ako začať ? Essence sa radí do drogeriovej kozmetiky , ja veľmi dostupná svojou priaznivou cenou a čo sa kvality týka je občas vzhľadom na cenu až prekvapujúca.
U essence môžete často vidieť rôzne limitované edície, ale bohužiaľ väčšina sa na Slovensko alebo do Česka nedostane.

Chceš vidieť viac ? Klik. c.č

V dnešnom článku vám predstavím 4 produkty (do predu chcem upozorniť že článok nieje sponzorovaný) , ktoré som si v poslednej dobe v celku obľúbila ...
Ako prvé sú tu tieto tekuté očné linky.
Essence tvrdí že týmito linkami si vytvoríte ľahko a rýchlo rýchloschnúcu a dlhotrvajúcu linku . (Aj vodeodolná verzia)
Môj názor - Linky som najskôr kupovala do balíčku pre moju veľmi dobrú kamarátku (JEJ BLOG) no jej ako si nevyhovovali , tak som sa rozhodla že ich vyskúšam aj ja .
Ako veľké plus by som brala výdrž a intenzitu farby , ale čo ma odrádza od používania produktu je aplikátor ktorý je síce vcelku tenký ale naberie sa naň toho až príliš a potom trvá dosť dlho kým linky zaschnú. Cena 2,49€.
+Výdrž
+pigmentácia
+malé praktické balenie
-aplikátor (následné schnutie)



Ako druhý produkt Vám napíšem o penovom makeupe. Ja makeupy nenosím , väčšinou nemám pleť v takom stave aby som to potrebovala ale aj z dôvodu , že mi na tvári vadí konzistencia tekutého makeupu .
Essence tvrdí "rada penových make-upov má jemné penové zloženie, ktoré ti vykúzli hladkú, prirodzenú a zmatnenú pokožku a pritom jej umožní stále voľne dýchať."
Moj názor - Som veľmi rada že som do tejto kúpy išla pretože mi vážne vyhovuje penova konzistencia a ani som netušila že v tak malom obale bude toľko makeupu . Vážne ak by ste sa báli že ho rýchlo miniete ste na omyle . Stačí málo na zamaskovanie nedokonalostí a zjednotenie pleti. Predávaju sa v 5 rôznych odtieňoch za cenu 3.99€
+konzistencia
+veľkosť balenia
+cena
+zmatnenie
-nanášanie (ak máte dlhé nechty ako ja tak potrebujete štetec inak to máte všade :D)



Rúž na pery som si kúpila nedávno , mám pár z tej ich druhej edície ale s tými dlhotrvajúcimi som nemala žiadnu skúsenosť , až do teraz.
Essence tvrdí - "rúž poskytuje perám intenzívnu farbu na dlhé hodiny a to bez ich vysušovania. nech už hľadáš čokoľvek, zaručene to nájdeš medzi odtieňmi od žiarivej ružovej, výraznej červenej, až po jemné telové odtiene."
Môj názor - Výdrž by som skonštatovala ako fakt slušnú na to že ide práve o túto značku . Rúž sa predáva v 12tich odtieňoch za cenu 2.49€ za kus.
+výdrž
+množstvo odtieňov
+matný obal
+milý detail loga



Posledný je tu balzám na pery s leskom ,v odtieni apple pie ktorý som vyhrala v giveaway TU . Ja niesom príliš na lesky ale tento odtieň mi fakt sadol . Na fotke môžete vidieť aj trblietky ktoré obsahuje .
Essence tvrdí "ošetrujúce, ľahké zloženie nového balzamu na pery s leskom prichádza v sviežich odtieňoch a dodá perám nádherný lesk a príjemnú vôňu! ovocie sa v nich mixuje so sladkými pochúťkami, aby spolu vytvorili rozprávkové príchute. "
Môj názor. Kedže ako som spomenula lesky veľmi nemusím tak napriek tomu ma tento milo prekvapil. Na moje počudovanie vôbec nelepí . Predáva sa v 5 odtieňoch za cenu 1.19€
+nelepí
+vôňa
-výdrž

Tak to by bolo na dnes všetko , dole do komentára mi dajte vedieť aké sú Vaše skúsenosti s essence produktami a či túto značku máte radi alebo naopak ju nemusíte. :)!







 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Bol/a si tu ??

Klik :) !

Komentáře

1 Little Black Girl Little Black Girl | E-mail | Web | 26. července 2014 v 22:23 | Reagovat

Takže hovoríš, že ten penový make-up je dobrý? Pretože ja som naň nedávno v drogérke pozerala a nevedela som, či ho zobrať alebo nie, ale asi si ho v najbližšej dobe, pri najbližších peniazoch kúpim, haha. Ďakujem za spomenutie v článku, potešilo to. Mimochodom tá linka, ona je fájn, len presne ako hovoríš. Ten štetček je dosť hrubý a keď ho dáš do tej farby linky, tak sa naberie toho moc a na oku Ti to potom dlho schne. Teším sa na part 2/2.

2 Aňa Aňa | Web | 27. července 2014 v 11:42 | Reagovat

Já mám Essence moc ráda. Vyzkoušela jsem dost produktů a většinou jsem spokojená. Ten pěnový make-up i rtěnku mám taky (jen v jiném odstínu) a nemůžu si stěžovat. Co se týče těch linek, tak to nevím, tyhle jsem ještě nezkoušela.

3 LinDa☮ LinDa☮ | Web | 27. července 2014 v 12:13 | Reagovat

Essence mám rada. Za tú cenu :)
Od tejto značky mávam laky, korektory a  púder :)
Nič viac som myslím ani neskúšala. Iba špirály mi veľmi nesadli... moje riasy zlepujú.
Super recenzia, rozmýšľam, že vyskúšam ten make-up.

4 Chica con sueños Chica con sueños | Web | 27. července 2014 v 13:32 | Reagovat

Essence je prostě značka, kterou mám ráda :) nejradši mám od nich laky na nehty :)

5 Anne Anne | Web | 27. července 2014 v 14:23 | Reagovat

Rtěnky jsou za tu cenu moc fajn, už mám doma tři. Mají pěkné barvy. Pak mám ráda laky. :) Jako značka se mi líbí :)

6 liketeenspirit liketeenspirit | Web | 27. července 2014 v 14:59 | Reagovat

Mně třeba ten makeup vůbec nevyhovoval, vypadal nepřirozeně a dělal fleky, ale to je hrozně individuální :) teď mám chuť zkusit tu rtěnku, je na ní tolik pozitivních ohlasů :D

7 *Emily *Emily | Web | 27. července 2014 v 15:34 | Reagovat

Čo sa týka tvojho komentára na mojom článku: Aj ja som  si LOL pozrela až keď sa o ňom nehovorilo, ale musela som si prečítať "Na vine sú hviezdy" či aj mňa tá kniha rozplače..a rozplakala :)

K tvojmu článku: S tým make-upom súhlasím..akonáhle dlhé nechty, je všade.

8 Žanet Žanet | Web | 27. července 2014 v 16:29 | Reagovat

Leni, s pitím jsem na tom úplně stejně jako ty.. za den vypiju asi tak jak ty :D

9 Beatricia Beatricia | Web | 27. července 2014 v 17:10 | Reagovat

Nemám s touto značkou zkušenosti. Dostávám mnoho kosmetických dárků různých značek, tak je ani nestačím využít.
Přehled produktů Essence se ti moc hezky povedl. :>)

10 Klein. Klein. | Web | 27. července 2014 v 19:06 | Reagovat

Essence patří mezi mojí nejoblibenější kosmetiku.
Není moc drahá a je kvalitní.
Třeba lak na nehty mám nejraději od Essence, dlouho vydrží a ani nesmrdí tak moc jak jiné laky od jiných značek :)
No a potom mám ještě ráda miss sporty. Od téhle značky mám zase nejradši tužky na oči, ale Essence je prostě Essence :)

11 Elík Elík | Web | 27. července 2014 v 19:35 | Reagovat

To je pěkný:)))))...

12 Robynn | http://crystalmeadow.blog.cz/ Robynn | http://crystalmeadow.blog.cz/ | E-mail | Web | 27. července 2014 v 20:22 | Reagovat

Super recenze ! :) já mám essence celkem ráda, ale některé věci jsou fakt na nic.

13 Ninuš Ninuš | 27. července 2014 v 20:36 | Reagovat

Balzam a makeup používam a som s nimi neskutočne spokojná :) a celkovo kozmetiku  essence mám veľmi rada :)

14 *Shock *Shock | 27. července 2014 v 20:38 | Reagovat

Nemám zkušenosti vůbec s tímhle , jen s lakama od essence.
Ta růžová 'rtěnka' vypadá moc úžasně, asi zamířím k essence  a zakoupím :3

15 world-niks world-niks | 27. července 2014 v 20:40 | Reagovat

essence mam rada, je to dobra značka a neni ani drahá. A asi ten makeup a rúž vyskúšam:)teším sa na part 2/2 :3

16 melissaunicorn melissaunicorn | Web | 27. července 2014 v 21:02 | Reagovat

ja mam tedy od essence jen laky a korektor nic jineho jsem nezkousela.
Premyslela jsem, ze zkusim ten penovy make-up, ale nakonec jsem si rekla, ze ho nepotrebuju tak jsem se na to vykaslala.
btw. Mas uplne dokonale nehty:O:3

17 MissMarta MissMarta | 27. července 2014 v 23:05 | Reagovat

linka ma tusim nove balenie..ja mam ine uz aj nafotene a ja som teda velmi neni spokojna s nou :-// ved uvidis :D neviem tato kozemtika raz za cas sa da ;)

18 theblondivogue theblondivogue | Web | 28. července 2014 v 6:33 | Reagovat

rtěnka vypadá dobře :) že nevydrží ? stejně si ji každý bereme vždy do kabelky tak stačí občas přetžít :)

19 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 28. července 2014 v 9:06 | Reagovat

Bohužel mám s essence špatné zkušenosti, ale ta rtěnka mě dost láká :-)

20 Denisa Denisa | Web | 28. července 2014 v 13:22 | Reagovat

Essence mám ráda a na ten pěnový makeup jsem se koukala už delší dobu, ale pořád ne a ne...:-D já spíš BB krémy..ty mi vyhovují nejvíc a máš krásně dlouhé nehty:-)

21 Calistka Calistka | Web | 28. července 2014 v 17:20 | Reagovat

Máš božské nehty! :D Ani výrobky mě nezaujaly tak, jak tvoje nehtíky - moc pěkné, to jsou nálepky? :) Já essence moc nemusím, ale na oční stíny je dobrá, mají dobrou pigmentaci a dlouho vydrží :)

22 Olja:) Olja:) | Web | 29. července 2014 v 10:04 | Reagovat

Já od essence nemám asi nic :D ale proti té značce nic nemám,nikdy mě nějak extrémně nezklamala :)

23 Markét . :) Markét . :) | Web | 29. července 2014 v 13:26 | Reagovat

Ta rtěnka je moc hezká :-) mám dost produktů od essence :-) je škoda, že se k nám tolik věcí nedostane:-)

24 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 29. července 2014 v 14:59 | Reagovat

Já essence moc nemusím. Nepřijde mi to jako kvalitní kosmetika, ale jak jsi popsala tyto produkty, nepřijdou mi až zas tak strašné :)

25 Ell Ell | Web | 4. srpna 2014 v 12:02 | Reagovat

Musím říct, že rtěnky od Essence mě baví, nevydrží tolik jako ty od Maybelline, ale barvy jsou úžasné. S makeupy od Essence mám trošku problém, ale nic, co by nevyřešil primer a dobrý pudr :)

26 kisa-uchiha kisa-uchiha | Web | 23. srpna 2014 v 16:03 | Reagovat

tak ten zmatnujúci make-up.. tiež ho mám a používam 01 a je skvelý, ale nesúhlasím s tebou s tou výdržou..nevydrží dlho..ak ho bude niekto používať každý deň, tak počítajte, že taký mesiac.. mesiac aj pol vydrží... ale zasa za tú cenu sa oplatí

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama