Recenzia-Essence eyeshadow 06 metropolitan

21. února 2014 v 17:35 | DIYLenka |  Recenzie
Pred nedávnom som sa dokopala kúpiť si v drogérii nejaký mono tieň , dlhšie som premýšľala že ktoré vyskúšam prvé a tak som sa pozrela na essence stránku a videla som že majú úžasné odtieňe tak som si povedala že vyskúšam práve tieto .
Balenie je celkom praktické a hlavne pevné ,občas ho mám problém aj otvoriť kedže mám nechty .
V balení je ich 2,5 gramu čo je celkom primeraná gramáž k takému obalu.

Na prvej fotke môžete vidieť že na vrchu je iba taká vrstva trblietok ale potom je to iba čistý matný tieň .



Pri tom ako som po tieňoch prešla prstom tak ich som moc na ruku nedostala pretože všetko mi ostalo na prste , takže pri aplikácii štetcom vidíte určitý rozdiel .
Výdrž je tak 3-4 hoďky , potom sa začne nenápadne z viečka strácať , ale nezlieva sa čo je veľké plus.
Cena bola myslím že okolo 1,89 ale niesom si úplne istá :)!

Zhrnutie tiene sú na svoju cenu a značku celkom dobré , myslím že by sa hodili hlavne dievčatám ktoré sa iba učia líčiť ale tým nechcem tvrdiť že pre skúšenejšie slečny niesu vhodné , určite ak ma ešte nejaký odtieň zaujme tak si ho zaobstarám .

Máte vy nejakú skúsenosť s očnými tienmi od essence?
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Bol/a si tu ??

Klik :) !

Komentáře

1 Radoslava Radoslava | E-mail | Web | 21. února 2014 v 17:50 | Reagovat

Super! Taktiež mám v pláne si kúpiť nejaký mono očný tieň :)

http://inspireunivers.blogspot.sk/

2 Fondness ♥ Fondness ♥ | Web | 21. února 2014 v 18:00 | Reagovat

Vypadá moc hezky,já teda stíny nepoužívám...už jen vyjímečně pro nějakou přiležitost :) ale Essence mám ráda

3 Zdeňka Zdeňka | Web | 21. února 2014 v 18:06 | Reagovat

Od Essence mám to quatro (odstín se už neprodává) a jedny mono stíny a za tu cenu.. Quatro jsem kupovala v akc za 30 Kč a jen jeden z nich používám často. Nijak mě neláká vyzkoušet další, ale nejsou špatné :)

4 Muffie • the-muffie.blog.cz Muffie • the-muffie.blog.cz | Web | 21. února 2014 v 21:45 | Reagovat

Ja si očné tiene nedávam.:)Ale tieto vyzerajú veľmi dobre. Chcela by som nejaké, aby som mala na nejakú prílžitosť alebo udalosť. Vyzerajú dobre, Essence sa mi zatiaľ ukazuje len v dobrom svetle. Keďže sú také nenápadné hnedé, taká zamitá farba, tak si myslím že by mohli byť vhodné aj pre mňa (na nejakú akciu alebo tak) keďže ja sa machliť nehccem lebo mi to ani nepristane a ani to nejde k môjmu veku.:) Aj keď je pravda e moja "zbierka" kozmetiky sa rozrastá.:D Veľmi pekne spracovaná recenzia.:)

5 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 22. února 2014 v 15:49 | Reagovat

já bych si od essence nikdy stíny nekoupila, ale měla jsem možnost vyzkoušet 4 stíny, jelikož jsem je vyhrála, jsou takové normální, ale některé málo pigmentované

6 beautyandstyleworld beautyandstyleworld | 22. února 2014 v 16:50 | Reagovat

Vypadají hezky:)

7 pale^^ pale^^ | Web | 22. února 2014 v 17:05 | Reagovat

děkuju :)
jinak vypadají vážně hezky, já se ale skoro vůbec nemaluju :D

8 Ann. Ann. | E-mail | Web | 22. února 2014 v 17:56 | Reagovat

Stíny vypadají velice krásně , možná bych je i nosila :))).

9 Erika Erika | Web | 22. února 2014 v 17:57 | Reagovat

no ja som skušala čo som dostala raz ako darček a vyzerali super :D ako ja sa moc nemalujem tienmi ale v poslednej dobe skušam len si musim kupiť bazu pod očne tiene ! :D a ten čo mam moc je trblietkavy ale štetcom sa super nanaša :D

10 Markét . :) Markét . :) | Web | 22. února 2014 v 19:33 | Reagovat

Wow,vypadají dobře!! :-)

11 infinite-queens infinite-queens | Web | 22. února 2014 v 19:45 | Reagovat

hezké stíny:) já od essence nemám žádné stíny, dávám přednost miss sporty:)

12 monika-es monika-es | Web | 22. února 2014 v 20:46 | Reagovat

mam tento v sede .. a docela me stve ze ty trpytky nejsou ve vsem .. protoze kvuli nim jsem si to koupila :-D

13 DOMI Novák DOMI Novák | Web | 22. února 2014 v 21:09 | Reagovat

Jéé, ty vypadají alee dobře! :-)

14 neweresth neweresth | Web | 22. února 2014 v 23:13 | Reagovat

Efekt prstem je hodně dobrý a myslím, že barva je taky velmi pěkná, relativně přírodní. Skvělý kup.

15 S-hejvi S-hejvi | Web | 23. února 2014 v 8:56 | Reagovat

Vypadají dobře, krásný odstín :)

16 Lucy0077 Lucy0077 | Web | 23. února 2014 v 9:17 | Reagovat

vypadá to docela dobře a jinak máš hezký blog ta krajka je super :)

17 Melissa Melissa | Web | 24. února 2014 v 2:38 | Reagovat

Já sice oční stíny od Essence nepoužívám,ale vypadají dobře.Tak ať hlavně tobě dobře slouží:)

18 S-hejvi S-hejvi | Web | 25. února 2014 v 8:20 | Reagovat

Děkuji :)):*

19 Tery Tery | Web | 25. února 2014 v 15:58 | Reagovat

"wow" Ty stíny :)

20 Ad. Ad. | Web | 26. února 2014 v 19:55 | Reagovat

wow super:)

21 Vampire girl IS Vampire girl IS | Web | 27. února 2014 v 18:20 | Reagovat

Je to moc hezký odstín,ale jak jsi napsala výdrž je tak nanejvýš 4 hodiny,takže když vypadnu na celý den někam pryč,třeba i do školy,tak odpoledne když přijdu domů,tak tam skoro už vůbec nic nemám.

22 Candy Candy | Web | 28. února 2014 v 17:34 | Reagovat

Moc hezký odstín :))

23 Tess Tess | Web | 1. března 2014 v 23:26 | Reagovat

občas ho používám, od essence snad všechno :d

24 ladyapricot ladyapricot | Web | 10. dubna 2014 v 18:37 | Reagovat

-Moc pěkná barva! :)
-Miluji takové tmavší barvy, které se mi
hodí k pleti! :) Jiné taky nenosím..

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama