Recenzia- Miss sporty lipstick 059

26. prosince 2013 v 19:53 | DIYLenka |  Recenzie
Zdravím .
Keď som bola nakupovať vianočné darčeky spravila som si tiež radosť a kúpila som niečo aj sebe .
A to práve červený rúž od miss sporty , na bežné nosenie to pre mňa síce nieje ale na nejakú príležitosť prečo nie ? Ale tento rúž ma veľmi príjemne prekvapil .

+ Pigmentácia - Stačí jeden ťah a máte požadovanú farbu.
+ Výdrž - Mala som ho na perách 4 hodiny a potom som ho musela odličovať odličovačom lebo sa mi vpil do pier .
+ Cena - 1,99€
+ Vôňa

- Po čase zalieza do vrások a mierne vysušuje .


Takže 9/10 bodov.
Čo vy a červené rúže ? Máte nejakú skúsenosť s rúžmi od Miss sporty ? :)


 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Bol/a si tu ??

Klik :) !

Komentáře

1 world-niks world-niks | 26. prosince 2013 v 20:02 | Reagovat

pekná recenzia :) červené rúže nepoužívam :)a skúsenosť nemám žiadnu, lebo rúže (zatiaľ) nepoužívam :)

2 Zdeňka Zdeňka | Web | 26. prosince 2013 v 20:06 | Reagovat

Rtěnky od Miss Sporty jsem ještě nezkoušela nikdy, ale v novém obalu vypadají moc hezky a ani nejsou moc drahé :) Uvidím, zatím jsem od Miss Sporty vyzkoušela jenom laky na nehty a řasenky.

3 Jaja Jaja | 26. prosince 2013 v 20:27 | Reagovat

Chcela som si ho kúpiť ale nevedela som či je dobrý, takže vďaka:)

4 jana-janishka jana-janishka | Web | 26. prosince 2013 v 20:34 | Reagovat

Krásná!

5 K. K. | Web | 26. prosince 2013 v 20:52 | Reagovat

Vypadá moc hezky, já rtěnky nepoužívám, ale miluju hrozně moc ty matné :)

6 Aww*:3 Aww*:3 | E-mail | Web | 26. prosince 2013 v 21:57 | Reagovat

Jednu rtěnku od Miss Sporty mám a je celkem super. Mám růžovou. Já nenosím výrazné rtěnky, je mi teprve 13:D:)

7 Dark Sayu Dark Sayu | Web | 26. prosince 2013 v 22:55 | Reagovat

pěkná rtěnka:)

8 t t | 27. prosince 2013 v 1:21 | Reagovat

Supr!

9 *Shock *Shock | Web | 27. prosince 2013 v 1:28 | Reagovat

na tobě vypadá užasně:).
já mám zkušenost ze sytě růžovou která byla hezká jen s nějakým obyčejným leskem na rty..ale moc mě to nenadchlo:).

10 Werii Boom Werii Boom | Web | 27. prosince 2013 v 10:39 | Reagovat

aj ked píšem važne neskoro ale šťastne a vesele .. a hlavne uží si poriadne novy rok 2014 :))

11 Anette Anette | Web | 27. prosince 2013 v 10:48 | Reagovat

Rtěnku od Miss Spoty jsem ještě nezkoušela, ale vypadá dobře :)

12 Sabush Sabush | E-mail | Web | 27. prosince 2013 v 10:56 | Reagovat

Moc pěkná :)

13 Katie Katie | Web | 27. prosince 2013 v 11:03 | Reagovat

Mám úplně tu samou a je prostě skvělá :)

14 S-hejvi S-hejvi | Web | 27. prosince 2013 v 11:10 | Reagovat

Vypadá luxusně..btw nekončím :D

15 Moníí. Moníí. | Web | 27. prosince 2013 v 11:29 | Reagovat

Jé, to je pěkný:)

16 brunettesdiary brunettesdiary | Web | 27. prosince 2013 v 11:37 | Reagovat

pěkné, taky bych si to chtěla koupit, ale nějak se k tomu nemůžu rozhoupat :D ani nevim jestli by to na mě vypadalo dobře..prostě se to bojim risknout :D

17 Therese Therese | Web | 27. prosince 2013 v 12:58 | Reagovat

Já zkušenost mám a jsem z nich nadšená ♥! Líbí se mi, a celkem na rtech i vydrží! Je pravda, že více používám od Rimmel London, ale to nic nemění na tom, že od Miss Sporty jsou úžasný taky :-)!

18 T. T. | Web | 27. prosince 2013 v 16:11 | Reagovat

Hezká recenze na rtech vypadá vážně krásně:) Ale rtěnky nepoužívám:)

19 Beatricia Beatricia | Web | 27. prosince 2013 v 18:35 | Reagovat

Napsala jsi moc hezkou recenzi. Já používám hodně rtěnek různých značek, protože je dostávám jako dárky, např. k Vánocům.☼☼☼

20 Calimë. Calimë. | Web | 27. prosince 2013 v 18:55 | Reagovat

Od MS mám jedině laky a korektor, z rtěnek mě lákají ty nové, ale ačkoliv rtěnky moc nenosím, ani si je nekoupím :D.

21 A♥ A♥ | E-mail | Web | 27. prosince 2013 v 19:12 | Reagovat

vypadá moc hezky =)

22 Qawp Qawp | Web | 27. prosince 2013 v 19:15 | Reagovat

proč si neudělat radost žejo :D vypadá super!

23 Denisa Vargová (16 let) Denisa Vargová (16 let) | Web | 27. prosince 2013 v 20:04 | Reagovat

ta rtěnka vypadá luxusně. mám jednu od oriflame, kterou si u mě nechala kamarádka a už jí nechtěla zpátky :D po pravdě na různě plesy nebo na focení se hodí :) je docela hezká :) já jsem ale spíše jemnější typ, takže tyhlety vyzývavé rtěnky zrovna dvakrát nemusím, ale pokud je to tvoje pusa, tak tobě moc sluší :)

24 foreverchild foreverchild | 27. prosince 2013 v 23:18 | Reagovat

Já osobně používám raději jen balzám, a nebo když už bych měla použít lesk, tak průhledný nebo nějaký jemný. :) Každopádně, značku MissSporty mám moc ráda. :)

25 Mrs. Wild Mrs. Wild | Web | 27. prosince 2013 v 23:40 | Reagovat

krásny rúž, mám podobný.

26 Melissa Melissa | Web | 28. prosince 2013 v 1:47 | Reagovat

Hezká rtěnka,sluší ti.Já červené rtěnky nepoužívám,mám nejraději různé odstíny růžové.Miss Sporty nemá špatné výrobky,ale patří do té levnější cenové skupiny a tak se nemůže pochopitelně srovnávat např.s Maybeline N.Y.,Rimmel,Astor,apod.

27 S-hejvi S-hejvi | Web | 28. prosince 2013 v 11:04 | Reagovat

Děkuji:))

28 M&M M&M | Web | 28. prosince 2013 v 14:44 | Reagovat

Vypadá dobře a na zimu to je podle nás moc dobrý odstín :D :)

29 flor flor | Web | 28. prosince 2013 v 18:20 | Reagovat

mám od miss sporty nějakou rtěnku, ale nic nevydrží :/ jinak tahle vypadá hezky :)

30 Allie Allie | Web | 29. prosince 2013 v 13:10 | Reagovat

Presne takýto červený si chcem teraz kupiť, podla recenzie vyzerá dobre takže asi navšívim drogeriu :D

31 Lucie Lucie | 26. února 2014 v 10:41 | Reagovat

Já jsem po nich už pokukovala, ale nemohla jsem se rozhodnout pro to, který odstín vybrat, tak to budu muset prozkoumat znova :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama