Recenzia - Špirála Avon Super extend EXTREME mascara

3. března 2013 v 10:44 | DIYLenka |  Recenzie
Ahojte dnes znova recenzia a tento krát kladná .
Chcela by som vám v tomto článku predstaviť Špirálu ktorú som si objednala pred vianocami s Avonu a vtedy som k nej dostala ako darček jeden vážne dobrý odličovač na oči .

"obal " vyzerá takto

Tak výdrž je v celku dobrá , neopadáva ako niektoré špirály
Aj keď nanesiete viac vrstiev tak sa mihalnice až tak nepolepí a nevytvára také tie žmolky .
"štetinka" vyzerá takto

je plochá a na tých uzkych okrajoch má krátke štetinky ktoré potom krásne rozčešú mihalnice
<--Takto vyzerá len jedna vrstva :)
Cenu si už presne nepamätám ale asi okolo 4€
Momentálne ju používam na denné líčenie a som s ňou spokojná na 97% a chcela by som sa váš opýtať že akú špirálu teraz používate a či máte s touto nejaké skusenosti .
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Bol/a si tu ??

Klik :) !

Komentáře

1 wiksize wiksize | Web | 3. března 2013 v 10:50 | Reagovat

Mohla si ešte pridať nenalíčené oko :D.... Ja momentálne striedam riasenky... momentálne mám na sebe od miss sporty XX Volume mascara, ktorú mám asi 2 roky a stále je lepšia a lepšia :D...

2 Adeℓe ▲ Adeℓe ▲ | Web | 3. března 2013 v 11:51 | Reagovat

ta může být dobrá :)
určitě o ní budu uvažovat

3 Nikol Nikol | E-mail | Web | 3. března 2013 v 11:51 | Reagovat

Ja mám tiež od Miss Sporty, ale táto vyzerá fájn :)

4 Elizabett Elizabett | Web | 3. března 2013 v 12:30 | Reagovat

vypadá dobře :)

5 Dark Sayu Dark Sayu | Web | 3. března 2013 v 12:48 | Reagovat

vypadá dobře:) i když já řasenky od Avonu nemám moc ráda, měla jsem dvě a hrozně málo vydrželi:/

6 Đenny Đenny | Web | 3. března 2013 v 13:47 | Reagovat

Vypadá dobře, ale AVON zrozna moc nemusím ;)

7 Denisa Denisa | Web | 3. března 2013 v 14:16 | Reagovat

Já mám od miss sporty:) od avonu jsem měla řasenku jen jednou, ale spokojená jsem byla:)

8 Mishelle* Mishelle* | Web | 3. března 2013 v 14:48 | Reagovat

Mám tuto řasenku taky, ale vůbec mi nevyhovuje. Řasy mám po ní slepené, takže ji používám pouze v kombinaci s kartáčkem na řasy. Mým favoritem mezi řasenkami je SuperShock. Taky z Avonu. Má skvělý dlouhý kartáček se spoustou štětinek, takže řasy krásně prodlouží a pročeše :))

9 Martinka Martinka | E-mail | 3. března 2013 v 15:13 | Reagovat

Tuhle řasenku mám a jsem s ní naprosto spokojená.:) Z Avonu nebo z Oriflame celkově  jsou docela dobrý řasenky. :)

10 world-niks world-niks | 3. března 2013 v 17:19 | Reagovat

Ja mám od Miss Sporty a Paris Memories :))

11 Dani* Dani* | Web | 3. března 2013 v 18:52 | Reagovat

zdá sa mi že sestra mala takú nejakú len čiernu :) a tá bola super :) a pekný blog :)

12 Ann xP Ann xP | Web | 4. března 2013 v 14:49 | Reagovat

Já mám o Essence :) Ale tahle nevypadá špatně :)

13 naty naty | Web | 5. března 2013 v 7:13 | Reagovat

Já mám essence takovou modrou ale už se bohuzel neprodává :( Jsem s ní 10000 % spokojená

14 EwaDirectionerka* EwaDirectionerka* | E-mail | Web | 5. března 2013 v 21:48 | Reagovat

Já mám řasenek víc, ale teď mám novou od Essence z nové kolekce a je celkem super. Zatím nemůžu moc hodnotit, jelikož ji mám 1 den, ani ne :D

15 Elle Elle | Web | 6. března 2013 v 20:16 | Reagovat

mám od avonu a teď sháním nějakou novou. Tuhle jsem sice ještě neviděla(v obchodech) ale vypadá dobře:)

16 jana-janishka jana-janishka | Web | 8. března 2013 v 6:44 | Reagovat

Já avon nemám ráda,nevyhovuje mi...

17 romčik romčik | 31. března 2013 v 17:51 | Reagovat

Ja používam momentálne volume accelerator od maybellin a som uplne spokojná :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama